Meet the Team

Drie enthousiaste gedreven (kinder)fysiotherapeuten, samen:
MyFysio

Wessel Plugge

Wessel Plugge

Kinderfysiotherapeut (MSc en MPPT)

Wessel Plugge

Kinderfysiotherapeut (MSc en MPPT)

Ik ben Wessel Plugge, kinderfysiotherapeut en sinds augustus 2015 werkzaam bij kinderfysiotherapie Leiderdorp.

Ik ben begonnen met de opleiding fysiotherapie in 2006 en heb mij tijdens deze studie al gericht op kinderen, door stage te lopen en een afstudeerproject te doen m.b.t. kinderen. Sinds die opleiding werk ik nagenoeg alleen nog maar met kinderen van 0-18 jaar. In 2013 ben ik begonnen met de Master opleiding Kinderfysiotherapie in Breda, welke ik inmiddels heb afgerond.

Eerder heb ik gewerkt op de Kinderafdeling bij Sophia Revalidatie in Den Haag, andere 1e-lijnspraktijken en op verschillende scholen.

Op dit moment werk ik vooral in Leiderdorp op de praktijk, maar ben ik ook werkzaam op een school voor speciaal onderwijs (ZMLK) in Den Haag.

De komende tijd wil ik zoveel mogelijk ervaring op doen met alle leeftijdsgroepen en problematiek en wie weet later nog als docent kinderfysiotherapie aan de slag, naast het werken in de praktijk.

Ik woon in Den Haag, samen met mijn vriendin met mijn 2 zoons, en doe verschillende sporten, zoals wielrennen, fitness en boksen. Voetbal en snowboarden zijn op een zijspoor geraakt na meerdere knieoperaties.

Marleen van Kampen

Marleen van Kampen

Kinderfysiotherapeut (MPPT)

Mijn naam is Marleen van Kampen, Kinderfysiotherapeut en tevens moeder van 2 geweldige mannen: Lucas en Joost.

Ik ben als vakdocent L.O. begonnen. Vervolgens heb ik fysiotherapie en kinderfysiotherapie gestudeerd. In deze periode heb ik bij diverse praktijken gewerkt en mij steeds meer toegespitst op kinderen; van baby’s tot tieners.

Wat mij betreft de leukste doelgroep om mee te werken!

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, doe ik regelmatig cursussen en neem ik deel aan het intercollegiaal overleg met kinderfysiotherapeuten uit de Leiderdorpse regio. Daarnaast zit ik in het DCD team, waarin wij er samen met het Rijnlands Revalidatiecentrum voor zorgen dat de kinderen met DCD zo goed mogelijk worden begeleid.

Ook op sportief vlak blijf ik bezig. Een rondje op de racefiets, yoga en boulderen vind ik erg leuke invulling sinds ik gestopt ben met basketballen!

Charlotte Bakker

Charlotte Bakker

Kinderfysiotherapeut i.o. (MPPT)

Mijn naam is Charlotte Bakker, werkzaam als fysiotherapeut en ik woon in het centrum van Leiden. Ik heb een jaar Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, ben daarna overgestapt op fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb vervolgens in juni 2014 de bachelor Fysiotherapie succesvol kunnen afronden.

Sindsdien ben ik werkzaam geweest op diverse plekken als fysiotherapeut. Ik heb mijn collega Rianne leren kennen in een particuliere praktijk waar ik op dat moment veel werkte en zij heeft mij aan Marleen voorgesteld. Ik vind het ontzettend leuk met kinderen te werken, dat deed het balletje rollen. Zo ben ik bij kinderfysiotherapie Leiderdorp terecht gekomen. Ik ben nog heel erg breed geïnteresseerd wat betreffende het vak fysiotherapie. Op het moment ben ik naast Kinderfysiotherapie Leiderdorp ook werkzaam in het LUMC als fysiotherapeut. Hier werk ik op verschillende afdelingen en zie dus veel verschillende patiëntengroepen.

Vanuit Kinderfysiotherapie Leiderdorp werk ik op de Inspecteur S. de Vries School in Den Haag in het ZMLK speciaal onderwijs. Ik geniet er ontzettend van met deze kinderen te werken. Hiernaast begeleid ik voor Kinderfysiotherapie Leiderdorp groepjes kinderen, welke ik ondersteun bij het bewegen en probeer te enthousiasmeren voor het bewegen. Hier heb ik veel plezier in. In de toekomst is het de bedoeling dat ik de Master kinderfysiotherapie zal gaan starten, op het moment ben ik mijn kennis en ervaringsniveau nog aan het verbreden.

In mijn dagelijkse leven ben ik een fanatieke zaal- en beachvolleyballer.